Vi utvecklar kostnadseffektiva mjukvarulösningar i nära samarbete med våra kunder. I transparenta arbetsprocesser får kunden del av vår kompetens inom system- och mjukvaruarkitektur. Användarvänlighet och datasäkerhet är här vägledande.

Vårt mål är att utveckla optimala mjukvarulösningar. Vi utgår från befintliga strukturer och frågar vad Ni har för IT-stöd i dag, hur ser arbetsprocesserna ut, vilken datorvana har medarbetarna etc? I syfte att skapa sammanhållna och lätthanterliga arbetsprocesser granskar vi kvalitet, utseende, spridning och variation i den IT-miljö som finns inom företaget.

Demo image

Om oss

Leanic AB med säte i Gävle grundades 2011. Vi är specialister på molntjänster. Vår målsättning är att med hjälp av ny teknik ta smidighet och användarvänlighet i företagslösningar till en ny nivå.

Kontakt information

Tveka inte att ta kontakt med oss. Antingen kan du gå via kontaktformuläret eller - om du har ett supportavtal med oss - ringer du oss direkt. Alla våra program har en "hjälp" rubrik. Där hittar du mejladress och direktnumret till ansvarig servicetekniker.

Postadress

Leanic AB
Södra Kansligatan 32
80252 Gävle
Sweden

Copyright 2021 Leanic AB. All rights reserved.