Vi utvecklar kostnadseffektiva mjukvarulösningar i nära samarbete med våra kunder. I transparenta arbetsprocesser får kunden del av vår kompetens inom system- och mjukvaruarkitektur. Användarvänlighet och datasäkerhet är här vägledande.

Vårt mål är att utveckla optimala mjukvarulösningar. Vi utgår från befintliga strukturer och frågar vad Ni har för IT-stöd i dag, hur ser arbetsprocesserna ut, vilken datorvana har medarbetarna etc? I syfte att skapa sammanhållna och lätthanterliga arbetsprocesser granskar vi kvalitet, utseende, spridning och variation i den IT-miljö som finns inom företaget.

Demo image

Om oss

Leanic AB med säte i Gävle grundades 2011. Vi är specialister på molntjänster. Vår målsättning är att med hjälp av ny teknik ta smidighet och användarvänlighet i företagslösningar till en ny nivå.

Kontakt information

Tveka inte att ta kontakt med oss. Antingen kan du gå via kontaktformuläret eller - om du har ett supportavtal med oss - ringer du oss direkt. Alla våra program har en "hjälp" rubrik. Där hittar du mejladress och direktnumret till ansvarig servicetekniker.

Postadress

Leanic AB
Smörbollsvägen 6
80647 Gävle
Sweden

Copyright 2023 Leanic AB. All rights reserved.