Loading…

Nya webbapplikationer för ditt företag.

Gör livet enklare för dig och dina medarbetare med välgenomtänkt programvara som anpassar sig efter dina behov.

Läs mer om oss
  • 0

Fullservicepaket

Vi tar hand om serverdrift, uppdateringar och backup så att ni kan fokusera på er kärnverksamhet.

Personlig support

Du får direktkontakt med våra utvecklare och servicetekniker. Vi hjälper dig att använda programvaran på bästa sättet.

Responsive design

Responsive design

Oavsett om du sitter vid en 27 tums skärm eller använder en surfplatta: Våra applikationer fungerar på ett användarvänligt sätt med den datorutrustning du vill använda.

Superkompatibel

Våra webbapplikationer fungerar i alla de vanligaste webbläsare oavsett om ni kör Windows, Mac OS, iOS, Android och Linux. Det enda du behöver är en webbläsare och en internetuppkoppling. Framtida uppgraderingar eller byten av operativsystem klarar ni galant.

Demo image
Behovsanalyser & rådgivning

Vi hjälper er att ta fram fakta om företagets IT-situation. Tillsammans skapar vi beslutsunderlag som ni grundar framtida beslut på. Vid större upphandlingar bistår vi dig med vår kompetens och kunskap som opartisk rådgivare. Låt oss vara er tolk i diskussionen med leverantörer så slipper ni beställa onödiga tjänster och får det ni är ute efter.

Leanic Adm

Webbapplikationen för administration av reseräkningar. Leanic Adm passar perfekt för både stora och små företag. Leanic Adm kan integreras med diverse löne- eller bokföringssystem.

Läs mer

Leanic ElevAkt

Webbapplikationen för din skola. Med hjälp av Leanic ElevAkt får du ett kraftfull dokumentationsverktyg. Föräldrasamtal, åtgärdsplaner...

Leanic Lab

Webbapplikationen som skapar länken mellan tandläkaren och dentala laboratoriet. Med ett digitalt ordersystem för tandtekniska arbeten höjer Ni patientsäkerheten och förbättrar logistiken kring beställningsprocessen.

Läs mer

Våra produkter & tjänster

Vi har några paketlösningar som kan bokas & installeras omgående åt dig. Därutöver är vi alltid redo för nya projekt. Ta kontakt med oss om du har egna ideer så hjälper vi dig att förverkliga dem.

Kontakt information

Tveka inte att ta kontakt med oss. Antingen kan du gå via kontaktformuläret eller - om du har ett supportavtal med oss - ringer du oss direkt. Alla våra program har en "hjälp" rubrik. Där hittar du mejladress och direktnumret till ansvarig servicetekniker.

Postadress

Leanic AB
Smörbollsvägen 6
80647 Gävle
Sweden

Copyright 2023 Leanic AB. All rights reserved.